ᐅ Binance USD (BUSD) kopen 2020 ᐊ

📈 Binance USD kopen op Binance!

Binance USD (BUSD) prijs

Wat is Binance USD

### Wat is BUSD? Binance USD (BUSD) is een 1: 1 door USD gesteunde stabiele munt uitgegeven door Binance (in samenwerking met Paxos), goedgekeurd en gereguleerd door het New York State Department of Financial Services (NYDFS). Het maandelijkse auditrapport van BUSD kan worden bekeken via de officiële website. BUSD werd gelanceerd op 5 september 2019 en streeft ernaar de stabiliteit van de dollar te versmelten met blockchain-technologie. Het is een digitale fiatvaluta, uitgegeven als ERC-20 en ondersteunt BEP-2. ### BUSD Use Case Op basis van de prijsstabiliteit speelt Stablecoin een belangrijke rol bij transacties, betalingen en afwikkeling, en Decentralized Finance (DeFi). Hier zijn enkele van de BUSD-use-case: – Zet uw digitale dollars (BUSD) overal in minuten over, tegen lage kosten en op de blockchain. – Handel in BUSD op verschillende beurzen en DEX. – Stort BUSD om een rentetarief te verdienen. – Betaal BUSD als betaling voor goederen en diensten. – Gebruik BUSD als onderpand en leningactiva. – Gebruik BUSD als cross collateral in futures. – Bewaar BUSD op een beurs of in een portemonnee. ### Hoe kun je BUSD kopen? U kunt BUSD kopen van beurzen, voor de nieuwste lijst met beurzen en handelsparen voor deze cryptocurrency, klikt u op ons tabblad marktparen (https://coinmarketcap.com/currencies/binance-usd/markets). U kunt BUSD kopen en verzilveren bij Paxos: (https://www.paxos.com/busd/)

Binance USD (BUSD) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Binance USD is een token die beschikbaar is sinds 2019-9. Belangrijke use cases voor Binance USD zijn onder andere: Store of Value, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van Binance USD: https://www.binance.com/en/busd.

Binance USD converter

Schuiven naar boven