ᐅ Burst (BURST) kopen 2020 ᐊ

Burst (BURST) prijs

Wat is Burst

Burstcoin is een mineable coin die claimt de eerste te zijn die in 2014 het milieuvriendelijke Proof of Capacity-protocol heeft geïmplementeerd, waarmee miners opslagruimte kunnen gebruiken voor mining. Met een bloktijd van 4 minuten en ondersteuning voor multi-out en multi-out dezelfde transacties, is de maximale transactiedoorvoer van de Burst blockchain ongeveer 80tps. Burst beweert ook de eerste blockchain te zijn die Turing-complete slimme contracten implementeert, die worden geleverd met BlockTalk, een Java-compiler. Slimme contracten op de Burst-blockchain kunnen onder andere worden gebruikt om on-chain games te implementeren, niet-vervangbare tokens te maken (https://kohinoor.blockplay.io/). Het Burst-platform biedt ook de uitgifte en verhandeling van activa, een ingebouwde marktplaats, een aliasysteem voor eenvoudigere transacties en gecodeerde berichten in de keten. De ontwikkeling van het project wordt aangestuurd door vrijwilligers (Burst Application Team – BAT) en wordt aangevuld door leden van de gemeenschap die streven naar adoptie en marketing in de detailhandel (Burst Marketing Fund – BMF). Het dApp-ecosysteem van Burst omvat CloudBurst – een dApp die willekeurige gegevens in de keten opslaat.

Burst (BURST) kopen

Burst is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Burst is een coin die beschikbaar is sinds 2014-8. Belangrijke use cases voor Burst zijn onder andere: Mineable, PoC. Meer informatie vind je op de officiële website van Burst: https://www.burst-coin.org.

Burst converter

Schuiven naar boven