ᐅ BitTorrent (BTT) kopen 2020 ᐊ

📈 BitTorrent kopen op Binance!

BitTorrent (BTT) prijs

Wat is BitTorrent

BitTorrent heeft tot doel het gedecentraliseerde protocol voor het delen van bestanden te tokeniseren met hun cryptocurrency-activum dat begin 2019 werd gelanceerd. BTT vertegenwoordigt een TRC-10 utility-token gebaseerd op de TRON-blockchain waarmee makers van inhoud verbinding kunnen maken met hun publiek, digitale valuta kunnen verdienen en uitgeven zonder een tussenpersoon. Volgens hun website kunnen BitTorrent (BTT) -tokens worden geboden in ruil voor snellere downloads of worden opgeslagen in een portemonnee die is ingebouwd in de BitTorrent-client. Zowel BitTorrent als moederbedrijf TRON delen een visie van een gedecentraliseerd internet zonder barrières. Volgens het team is het BitTorrent-protocol het grootste gedecentraliseerde protocol ter wereld met meer dan 1 miljard gebruikers. Het protocol is ontwikkeld en wordt sindsdien onderhouden door het bedrijf BitTorrent. Van de verschillende implementatievormen blijven BitTorrent en μTorrent het populairst. Op 24 juli 2018 voltooide TRON de overname van het P2P-downloadnetwerk BitTorrent en al zijn producten. Na de overname heeft BitTorrent / uTorrent achtereenvolgens een aantal gedecentraliseerde producten gelanceerd, waaronder BitTorrent Speed, BitTorrent File System (BTFS), TronTV en het nieuw toegetreden blockchain live-streamingplatform DLive. Het team streeft ernaar om geleidelijk een sterk gerelateerde productmatrix te vormen en de beste service te bieden aan gebruikers van de BitTorrent-gemeenschap.

BitTorrent (BTT) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

BitTorrent is een token die beschikbaar is sinds 2019-1. Belangrijke use cases voor BitTorrent zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Filesharing. Meer informatie vind je op de officiële website van BitTorrent: https://www.bittorrent.com/btt/.

BitTorrent converter

Schuiven naar boven