ᐅ BTSE (BTSE) kopen 2020 ᐊ

BTSE (BTSE) prijs

Wat is BTSE

BTSE, gelanceerd op 05/05/2020, biedt een uitwisselingshulpprogramma-token dat zorgvuldig is ontworpen om de gebruikerservaring op de uitwisseling en binnen het BTSE-ecosysteem te verbeteren. BTSE is het eerste exchange-token dat draait op Liquid, een op Bitcoin-sidechain gebaseerd vereffeningsnetwerk voor handelaren en uitwisselingen en omvat vertrouwelijke transacties en vertrouwelijke activa om de privacy op de keten te maximaliseren.

BTSE (BTSE) kopen

BTSE is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

BTSE is een coin die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van BTSE: https://www.btse.com.

BTSE converter

Schuiven naar boven