ᐅ BitShares (BTS) kopen 2020 ᐊ

📈 BitShares kopen op Binance!

BitShares (BTS) prijs

Wat is BitShares

Bitshares (BTS), voorheen bekend als ProtoShares, is een peer-to-peer gedistribueerd grootboek en netwerk dat onderpand aan marktgekoppelde slimme munten kan uitgeven, bekend als bitAssets. Het kan bijvoorbeeld op cryptovaluta gebaseerde activa uitgeven, uitgedrukt in “bitAsset”, die echte markten volgen, zoals de USD, zoals de bitUSD. Elke slimme munt heeft ten minste 100% van zijn waarde ondersteund door de oorspronkelijke valuta van BitShares, de BTS, die op elk moment kan worden geconverteerd tegen een wisselkoers die is bepaald door een betrouwbare prijsfeed. Bitshares is gemaakt door Dan Larimer, de mede-oprichter van EOS, Steemit en Cryptonomex. BitShares heeft ook een eigen gedecentraliseerde beurs.

BitShares (BTS) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

BitShares is een coin die beschikbaar is sinds 2014-7. Belangrijke use cases voor BitShares zijn onder andere: PoS, SHA-512, Marketplace, Decentralized exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van BitShares: https://bitshares.org.

BitShares converter

Schuiven naar boven