ᐅ Bytom (BTM) kopen 2020 ᐊ

Bytom (BTM) prijs

Wat is Bytom

Het Bytom (BTM) Blockchain-project werd begin 2017 opgericht en werd gelanceerd om een protocol te ontwikkelen dat activa uit de fysieke wereld zou kunnen tokeniseren en vertegenwoordigen in de digitale wereld op een gedecentraliseerd netwerk. Met het doel bedrijven en individuen te helpen bij het registreren en uitwisselen van activa zoals effecten, obligaties, akten en verschillende soorten informatie, gebruikt de Bytom-blockchain een proof-of-work-protocol dat is ontworpen om op maat gemaakte contracten mogelijk te maken, AI-technologie te promoten en unieke identificatiegegevens te bieden voor activa volgens een gestandaardiseerde naamgevingsconventie.

Bytom (BTM) kopen

Bytom is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Bytom is een coin die beschikbaar is sinds 2017-8. Belangrijke use cases voor Bytom zijn onder andere: Mineable, Platform, Payments, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Bytom: http://bytom.io/.

Bytom converter

Schuiven naar boven