ᐅ Bitcoin 2 (BTC2) kopen 2020 ᐊ

Bitcoin 2 (BTC2) prijs

Wat is Bitcoin 2

Bitcoin 2 beschrijft zichzelf als een schaalbare Bitcoin-snapshot-fork die privétransacties ondersteunt via het Zerocoin-protocol en vrijwel onmiddellijk geverifieerde betalingen via Masternodes. Volgens het team is de grootte van de Bitcoin-blockchain in februari 2018 teruggebracht van ongeveer 150 GB naar minder dan 1,5 GB voor Bitcoin 2. Hierdoor kunnen nieuwe knooppunten naar verluidt veel sneller van start gaan.

Bitcoin 2 (BTC2) kopen

Bitcoin 2 is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Bitcoin 2 is een coin die beschikbaar is sinds 2019-5. Belangrijke use cases voor Bitcoin 2 zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Bitcoin 2: https://www.bitc2.org/.

Bitcoin 2 converter

Schuiven naar boven