ᐅ Bitcoin SV (BSV) kopen 2020 ᐊ

📈 Bitcoin SV kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Bitcoin SV (BSV) prijs

Wat is Bitcoin SV

### Wat is Bitcoin SV? Bitcoin SV (Satoshi’s Vision) komt voort uit een hard fork die Bitcoin Cash opsplitste in twee verschillende digitale valuta’s op 15 november 2018. De hard fork resulteerde in een hasjoorlog die bepaalde hoe de ketens zouden worden gesplitst, resulterend in Bitcoin SV en Bitcoin ABC. Bitcoin ABC werd de dominante keten en nam de BCH-ticker over, terwijl Bitcoin SV zijn eigen ticker heeft. Volgens hun website wordt het Bitcoin SV-project voornamelijk ondersteund door CoinGeek Mining met ontwikkelingswerk door nChain. Bitcoin SV claimt een strikte naleving van de visie van Satoshi Nakamoto voor de originele Bitcoin, waarbij het originele Bitcoin-witboek dient als een kerndocument voor het project. ### Wat is het verschil tussen Bitcoin Cash en Bitcoin SV? Bitcoin Cash en Bitcoin SV zijn in november 2018 uit elkaar gegaan vanwege meningsverschillen over voorgestelde technische updates van het Bitcoin Cash-protocol. Craig Wright en Calvin Ayre waren het oneens met met name twee updates, Canonical Transaction Ordering (CTOR) en OP_CHECKDATASIG, die transacties in blokken zouden vereisen om een specifieke volgorde te hebben en smart-contractfunctionaliteit naar Bitcoin Cash zouden brengen, respectievelijk. Het verzet tegen de updates splitste de keten in november 2018 op, waardoor de maximale blokgrootte werd verhoogd tot 128 MB. ### Wat is een Bitcoin SV-halvering? Een Bitcoin SV-halvering is wanneer mijnbeloningen per blok met 50% worden verminderd. De eerste halvering van Bitcoin SV vond plaats op 10 april 2020, toen de blokbeloningen per gedolven blok werden teruggebracht van 12,5 naar 6,25 Bitcoin SV. Bitcoin SV, Bitcoin Cash en Bitcoin hebben allemaal dezelfde harde limiet van 21 miljoen die Satoshi Nakamoto in zijn whitepaper naar voren heeft gebracht. ### Waar kunt u Bitcoin SV opslaan? Bitcoin SV kan worden opgeslagen op elke portemonnee of crypto-uitwisseling die ondersteuning biedt voor de valuta. Voor de meest recente lijst met uitwisselingen en handelsparen voor deze cryptocurrency, klik op onze [market pairs tab] (https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-sv/markets/). Zorg ervoor dat u uw eigen onderzoek doet voordat u een manier kiest om uw Bitcoin SV op te slaan.

Bitcoin SV (BSV) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Bitcoin SV is een coin die beschikbaar is sinds 2018-11. Belangrijke use cases voor Bitcoin SV zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van Bitcoin SV: https://bitcoinsv.com/.

Bitcoin SV converter

Schuiven naar boven