ᐅ Baer Chain (BRC) kopen 2020 ᐊ

Baer Chain (BRC) prijs

Wat is Baer Chain

Baer Chain (BRC) is een cryptocurrency. Baer Chain heeft een huidig aanbod van 580.000.000 met 174.000.000 in omloop. De laatst bekende prijs van Baer Chain is $ 0,712978 USD en is de afgelopen 24 uur -3,88% gedaald. Het wordt momenteel verhandeld op 4 actieve markt (en) met $ 8.219,64 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://baerchain.com/.

Baer Chain (BRC) kopen

Baer Chain is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Baer Chain is een coin die beschikbaar is sinds 2018-12. Meer informatie vind je op de officiële website van Baer Chain: https://baerchain.com/.

Baer Chain converter

Schuiven naar boven