ᐅ BitcoinPoS (BPS) kopen 2020 ᐊ

BitcoinPoS (BPS) prijs

Wat is BitcoinPoS

Bitcoin Proof of Stake (kortweg Bitcoin PoS), gelanceerd op 2 mei 2020, is een peer-to-peer elektronisch geldsysteem, dat draait op een native blockchain en op een eenvoudige maar elegante manier twee van de grootste technologieën van onze tijd samenbrengt. : Bitcoin Core en Proof of Stake.

BitcoinPoS (BPS) kopen

BitcoinPoS is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

BitcoinPoS is een coin die beschikbaar is sinds 2020-7. Meer informatie vind je op de officiële website van BitcoinPoS: https://www.bitcoinpos.net/.

BitcoinPoS converter

Schuiven naar boven