ᐅ Bonorum (BONO) kopen 2020 ᐊ

Bonorum (BONO) prijs

Wat is Bonorum

Bonorum werd op 17 januari 2020 gelanceerd door een team in Londen en wil een bank worden voor crypto-activa. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om te storten en rente te verdienen over hun vermogen om passief inkomen te genereren en ook om geld te lenen.

Bonorum (BONO) kopen

Bonorum is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Bonorum is een coin die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van Bonorum: https://www.bonorum.io/.

Bonorum converter

Schuiven naar boven