ᐅ Binance Coin (BNB) kopen 2020 ᐊ + rente op Binance Coin

📈 Binance Coin kopen op Binance!

Binance Coin (BNB) prijs

Wat is Binance Coin

### Wat is Binance Coin (BNB)? BNB werd gelanceerd via een eerste muntenaanbieding in 2017, 11 dagen voordat de cryptocurrency-uitwisseling Binance online ging. Het werd oorspronkelijk uitgegeven als een ERC-20-token dat op het Ethereum-netwerk draait, met een totaal aanbod van maximaal 200 miljoen munten en 100 miljoen BNB’s aangeboden in de ICO. De ERC-20 BNB-munten werden echter in april 2019 geruild met BEP2 BNB in een verhouding van 1: 1 met de lancering van het Binance Chain-mainnet en worden nu niet langer gehost op Ethereum. BNB kan worden gebruikt als betaalmethode, een utility-token om te betalen voor vergoedingen op de Binance-beurs en voor deelname aan tokenverkopen op het Binance-startpunt. BNB ondersteunt ook de Binance DEX (gedecentraliseerde uitwisseling). ### Kun je BNB mijnen? Je kunt BNB niet minen zoals je een proof-of-work cryptocurrency zou doen, aangezien de Binance Blockchain het consensusmechanisme Byzantine Fault Tolerance (BFT) gebruikt. In plaats daarvan zijn er validators die verdienen door het netwerk te beveiligen door blokken te valideren. ### Wat is een BNB Burn? Voordat BNB naar Binance Chain migreerde, voerde Binance muntverbrandingen uit op het Ethereum-netwerk met behulp van een slimme contractverbrandingsfunctie. Het aantal munten dat Binance verbrandt, is gebaseerd op het aantal transacties van de beurs gedurende drie maanden. Sinds de lancering van Binance Chain vinden BNB-muntverbrandingen niet langer plaats op het Ethereum-netwerk en gebruiken ze nu een specifiek commando op Binance Chain, in tegenstelling tot een slim contract. ### Hoe koop je BNB? U kunt BNB kopen op de crypto-exchange van Binance met een overboeking of bankoverschrijving, een creditcard of betaalpas, of andere beurzen die de cryptocurrency aanbieden. Voor de meest recente lijst met uitwisselingen en handelsparen voor deze cryptocurrency, klik op onze [market pairs tab] (https://coinmarketcap.com/currencies/binance-coin/markets/).

Binance Coin (BNB) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Binance Coin (BNB) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Binance Coin beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je BNB op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Binance Coin

Via Binance savings verdien je 0,27%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Binance Coin is een coin die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Binance Coin zijn onder andere: Marketplace, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Binance Coin: https://www.binance.com/.

Binance Coin converter

Schuiven naar boven