ᐅ Blocknet (BLOCK) kopen 2020 ᐊ

Blocknet (BLOCK) prijs

Wat is Blocknet

Het Blocknet-protocol maakt gedecentraliseerde communicatie en uitwisseling tussen verschillende blockchains mogelijk op een toestemmingsloze en betrouwbare manier door het gebruik van de TCP / IP-netwerklaag voor communicatie, P2P atomaire swaps met BIP65 voor uitwisseling en een DHT-overlay-netwerk (Service Nodes) om de volledige knooppunten van compatibele blockchains, host microservices, audit-interacties en voer antispam- en anti-DOS-maatregelen uit voor het netwerk.

Blocknet (BLOCK) kopen

Blocknet is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Blocknet is een coin die beschikbaar is sinds 2014-11. Belangrijke use cases voor Blocknet zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, Marketplace. Meer informatie vind je op de officiële website van Blocknet: http://blocknet.co/.

Blocknet converter

Schuiven naar boven