ᐅ Minter Network (BIP) kopen 2020 ᐊ

Minter Network (BIP) prijs

Wat is Minter Network

Minter is een gedecentraliseerde oplossing waarmee elk merk, blogger of gemeenschap zijn eigen munt kan maken en deze kan implementeren in belonings- en loyaliteitssystemen. Munten kunnen tussen gebruikers worden overgedragen, voor elkaar worden ingewisseld of worden besteed aan goederen en diensten.

Minter Network (BIP) kopen

Minter Network is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Minter Network is een coin die beschikbaar is sinds 2020-4. Meer informatie vind je op de officiële website van Minter Network: https://minter.org/.

Minter Network converter

Schuiven naar boven