ᐅ BHPCoin (BHP) kopen 2020 ᐊ

BHPCoin (BHP) prijs

Wat is BHPCoin

De rekenkrachtmunt (BHP Coin, afgekort BHP) is het originele token van de openbare keten van BHP en is ook een equity-token, dat wordt gebruikt om de constructie van de blockchain te stimuleren en het blockchain-ecosysteem te beheren. ● Recht om de output van rekenkracht te delen: terwijl de openbare keten van BHP basisdiensten levert voor het rekenkrachtecosysteem, deelt ze een bepaald percentage van het rekenvermogen als servicevergoeding. ● Stemrecht: houders van een BHP kunnen deelnemen aan de consensuscampagne voor stemmen en de beloningen voor het knooppuntblok delen. ● Recht op toekomstige voordelen: naarmate het ecosysteem van de openbare keten groeit, kunnen BHP-houders de verschillende potentiële voordelen van het blockchain-ecosysteem verder delen, waaronder betalingskosten.

BHPCoin (BHP) kopen

BHPCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

BHPCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor BHPCoin zijn onder andere: E-commerce. Meer informatie vind je op de officiële website van BHPCoin: https://www.bhpa.io/#/.

BHPCoin converter

Schuiven naar boven