ᐅ BitcoinHD (BHD) kopen 2020 ᐊ

BitcoinHD (BHD) prijs

Wat is BitcoinHD

BitcoinHD (BHD) heeft tot doel een energie-efficiënt ecosysteem voor cryptocurrency en mijnbouw te creëren. Het doel van BTCHD is om een valuta te creëren die iedereen kan mijnen, beheren en gebruiken.

BitcoinHD (BHD) kopen

BitcoinHD is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

BitcoinHD is een coin die beschikbaar is sinds 2019-5. Belangrijke use cases voor BitcoinHD zijn onder andere: Medium of Exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van BitcoinHD: http://www.btchd.org/.

BitcoinHD converter

Schuiven naar boven