ᐅ Beam (BEAM) kopen 2020 ᐊ

📈 Beam kopen op Binance!

Beam (BEAM) prijs

Wat is Beam

Beam streeft ernaar een persoonlijke, schaalbare en gebruiksvriendelijke cryptocurrency aan te bieden. Alle transacties op Beam zijn standaard privé en geen van de cryptografische protocollen die in Beam worden gebruikt, vereist een vertrouwde installatie. Net als bij Bitcoin wordt schaarste verzekerd door periodieke halvering. Beam had geen ICO of premine. Het wordt gedekt door een schatkist die gedurende de eerste vijf jaar uit elk blok wordt uitgestoten. Beam wordt vanaf het begin geïmplementeerd door ontwikkelaars met jarenlange ervaring in het programmeren van moderne C ++ – systemen. Beam-portefeuilles bieden functies zoals: – Atomic Swaps die de vertrouwelijke uitwisseling van BEAM met BTC, LTC en QTUM mogelijk maken – Betalingsbewijzen waarmee afzenders betalingen kunnen bewijzen ondanks dat de blockchain geen waarden bevat – Lelantus die de privacy verbetert door de koppelingsmogelijkheden te verbreken – Vertrouwelijke activa – waarmee de gebruiker tokens kan uitgeven bovenop Beam. – Laserstraal waarmee directe betalingen mogelijk zijn – Opt-in read-only wallets waarmee compliante bedrijven Beam kunnen gebruiken De visie van Beam is om een vertrouwelijk financieel ecosysteem te worden waarmee gebruikers digitale activa kunnen creëren en verhandelen en financiële diensten kunnen bouwen.

Beam (BEAM) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Beam is een coin die beschikbaar is sinds 2019-1. Belangrijke use cases voor Beam zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Mimble Wimble. Meer informatie vind je op de officiële website van Beam: https://www.beam.mw/.

Beam converter

Schuiven naar boven