ᐅ Beldex (BDX) kopen 2020 ᐊ

Beldex (BDX) prijs

Wat is Beldex

Het Beldex-project heeft tot doel een compleet crypto-ecosysteem op te bouwen. Het heeft zijn eigen munt gemaakt op basis van het Cryptonight-protocol met masterknooppunten. Het creëert ook zijn cryptocurrency-uitwisseling waar de Beldex-munt zal fungeren als de platformvaluta.

Beldex (BDX) kopen

Beldex is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Beldex is een coin die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor Beldex zijn onder andere: Marketplace, Centralized exchange, Discount token. Meer informatie vind je op de officiële website van Beldex: https://beldex.io/.

Beldex converter

Schuiven naar boven