ᐅ Bytecoin (BCN) kopen 2020 ᐊ

Bytecoin (BCN) prijs

Wat is Bytecoin

Bytecoin (BCN), opgericht in 2012, beschrijft zichzelf als een privé, gedecentraliseerde cryptocurrency met een open source-code. Het belangrijkste doel van het project is om snelle, anonieme en niet-traceerbare transacties mogelijk te maken. Bytecoin beweert het eerste project te zijn dat de CryptoNote-technologie implementeert. De beveiliging komt naar verluidt door het gebruik van ringhandtekeningen om de identiteit van een afzender te beschermen en niet-koppelbare adressen om blockchain-analyse te voorkomen. Bytecoin claimt een bloktijd van 2 minuten te hebben en adaptieve parameters die zijn ontworpen om het mijnen gemakkelijk te maken. Recente toevoegingen aan Bytecoin-technologie zijn onder meer Auditable Wallets, die naar verluidt veilige, openbaar waarneembare deposito’s mogelijk maken, en Blockchain Gateways, een manier om de blockchain van Bytecoin te verbinden met andere blockchains.

Bytecoin (BCN) kopen

Bytecoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Bytecoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-6. Belangrijke use cases voor Bytecoin zijn onder andere: Mineable, PoW, CryptoNight, Medium of Exchange, Privacy, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Bytecoin: https://bytecoin.org/.

Bytecoin converter

Schuiven naar boven