ᐅ Bitcoin Diamond (BCD) kopen 2020 ᐊ

Bitcoin Diamond (BCD) prijs

Wat is Bitcoin Diamond

Bitcoin Diamond (BCD) is een harde vork van Bitcoin. De vork die plaatsvond op blokhoogte 495866, implementeerde wijzigingen, waaronder een nieuw proof of work-algoritme om aanvallen op het netwerk af te schrikken en scheiding van transactiehandtekeningen van transacties op de keten voor extra capaciteit waardoor een groter aantal transacties per seconde op het netwerk als een heel.

Bitcoin Diamond (BCD) kopen

Bitcoin Diamond is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Bitcoin Diamond is een coin die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Bitcoin Diamond zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Bitcoin Diamond: https://www.bitcoindiamond.org/.

Bitcoin Diamond converter

Schuiven naar boven