ᐅ Travala.com (AVA) kopen 2020 ᐊ

📈 Travala.com kopen op Binance!

Travala.com (AVA) prijs

Wat is Travala.com

Travala.com, opgericht in 2017, claimt het toonaangevende blockchain-gebaseerde reisboekingsplatform te zijn met meer dan 2.000.000 hotels en accommodaties in 230 landen met goedkopere prijzen dan reguliere reisboekingsplatforms. Als de native cryptocurrency van Travala.com is AVA een op Binance Chain gebaseerd token dat kan worden gebruikt voor betalingen, weggeefacties, loyaliteitsbeloningen, het activeren van kortingen, een waardeopslag en verschillende andere use-cases. Hun team bestaat uit personen uit de reis-, FinTech- en blockchain-industrie. De visie van Travala.com is om het boeken van reizen af te stemmen op het ethos van gedecentraliseerde technologie, toegankelijkheid te bevorderen, censuurbestendige en peer-to-peer-transacties aan te bieden en open-source technologie te bouwen voor de reisindustrie. Meer informatie is te vinden op (https://www.travala.com)

Travala.com (AVA) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Travala.com is een token die beschikbaar is sinds 2018-5. Belangrijke use cases voor Travala.com zijn onder andere: Hospitality. Meer informatie vind je op de officiële website van Travala.com: https://www.travala.com/.

Travala.com converter

Schuiven naar boven