ᐅ Cosmos (ATOM) kopen 2020 ᐊ + rente op Cosmos

📈 Cosmos kopen op Binance!

Cosmos (ATOM) prijs

Wat is Cosmos

Cosmos (ATOM) is een cryptocurrency. Cosmos heeft een huidige voorraad van 237.928.230.822 met 190.688.439,2 in omloop. De laatst bekende prijs van Cosmos is $ 3,94 USD en is de afgelopen 24 uur 1,10% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld op 140 actieve markt (en) met $ 123.926.659.351 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://cosmos.network/.

Cosmos (ATOM) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Cosmos (ATOM) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Cosmos beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ATOM op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Cosmos

Via Binance staking verdien je 6% – 9%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance savings verdien je 1,23%. Ga naar Binance savings >>

Via Crypto.com staking verdien je 2,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

Cosmos is een coin die beschikbaar is sinds 2019-3. Belangrijke use cases voor Cosmos zijn onder andere: Platform, Content Creation, Interoperability. Meer informatie vind je op de officiële website van Cosmos: https://cosmos.network/.

Cosmos converter

Schuiven naar boven