ᐅ Ardor (ARDR) kopen 2020 ᐊ

📈 Ardor kopen op Binance!

Ardor (ARDR) prijs

Wat is Ardor

Ardor is een multichain blockchain-platform met een ouder-kind-ketenarchitectuur. De beveiliging van het hele netwerk wordt geleverd door de bovenliggende Ardor-keten terwijl de interoperabele kinderketens hebben alle functionaliteit. Het team is van mening dat dit ontwerp en de toegang tot hybride gebruikerstoestemmingsmogelijkheden de sleutel zijn tot de flexibiliteit die nodig is voor een verscheidenheid aan gebruiksscenario’s en de deur opent naar de reguliere acceptatie van blockchain-technologie. Ardor is gemaakt met het oog op schaalbaarheid en lost veel bestaande brancheproblemen op, zoals blockchain-bloat, single token-afhankelijkheid en de behoefte aan eenvoudig aanpasbare maar compatibele blockchain-oplossingen. Ardor is gebaseerd op Nxt-technologie en claimt het eerste pure proof of stake consensus-algoritme te bieden. Ardors eerste kinderketen is Ignis. De ontwikkeling van alle drie de tokens (ARDR, IGNIS, NXT) wordt beheerd door Jelurida Swiss SA.

Ardor (ARDR) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Ardor is een coin die beschikbaar is sinds 2016-7. Belangrijke use cases voor Ardor zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van Ardor: https://www.jelurida.com/ardor.

Ardor converter

Schuiven naar boven