ᐅ Apollo Currency (APL) kopen 2020 ᐊ

Apollo Currency (APL) prijs

Wat is Apollo Currency

Apollo werd gelanceerd door een team van 20+ op 01/11/2017 en beschouwt zichzelf als een directe concurrent van de top 20 cryptocurrencies op de markt, en combineert naar verluidt de functies van de meeste in één gedecentraliseerd platform. Apollo beschouwt zichzelf als uniek omdat de transactiesnelheid 1-2 seconden is. Apollo beweert geen last te hebben van duurzaamheidsproblemen met blockchain, zoals blockchain-bloat. Bijna elke blockchain op de markt wordt groter naarmate de transactiesnelheden lager worden. Apollo wordt naar verluidt sneller naarmate er meer gebruikers op het systeem zitten en de database kan naar verluidt uitgroeien tot onbeperkte grootten dankzij technologieën die erin zijn verwerkt, zoals sharding, adaptive forging en knooppunttijdsynchronisatie. Apollo beschouwt zichzelf als een van de eerste duurzame blockchains op aarde.

Apollo Currency (APL) kopen

Apollo Currency is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Apollo Currency is een coin die beschikbaar is sinds 2018-7. Belangrijke use cases voor Apollo Currency zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Apollo Currency: https://www.apollocurrency.com/.

Apollo Currency converter

Schuiven naar boven