ᐅ Ankr (ANKR) kopen 2020 ᐊ

📈 Ankr kopen op Binance!

Ankr (ANKR) prijs

Wat is Ankr

Ankr bouwt een infrastructuurplatform en een marktplaats voor Web3-stack-implementatie. De blockchain-infrastructuur is bedoeld om resourceproviders en eindgebruikers in staat te stellen eenvoudig verbinding te maken met blockchain-technologieën en DeFi-applicaties. De eigen cloudinfrastructuur van Ankr werkt onafhankelijk van openbare cloudproviders en wordt aangedreven door geografisch verspreide datacentra van ondernemingsniveau om de veerkracht en stabiliteit te vergroten. Het Ankr-platform is bedoeld om gebruikers aangepaste en gebruiksvriendelijke knooppuntimplementatie en API-oplossingen te bieden, ontworpen om de toegangsbarrière voor gewone mensen, bedrijven en ontwikkelaars te verlagen om bij te dragen aan blockchain-ecosystemen. De Ankr-knooppuntmarkt biedt gebruikers de mogelijkheid om binnen enkele minuten blockchain-knooppunten te implementeren, terwijl de Ankr API-markt API-oplossingen met één klik biedt voor openbare blockchains en DeFi-protocollen. Ankr maakt gebruik van blockchain-technologie als een essentieel onderdeel van de infrastructuur om betalingen op het platform, het meten van wereldwijd verspreide bronnen, reputatiegegevens van gebruikers / bronproviders en algoritmisch datacenters aan te bevelen via slimme contracten. Ankr is in 2017 opgericht aan de Berkeley University of California. Het oprichtende team en het hoofdkantoor zijn gevestigd in San Francisco. Ankr’s gedistribueerde team opereert vanuit kantoren in Shanghai, Moskou, Boekarest, Amsterdam, India en Zuidoost-Azië.

Ankr (ANKR) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Ankr is een token die beschikbaar is sinds 2019-3. Belangrijke use cases voor Ankr zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Ankr: https://www.ankr.com/.

Ankr converter

Schuiven naar boven