ᐅ Aion (AION) kopen 2020 ᐊ

📈 Aion kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Aion (AION) prijs

Wat is Aion

Aion is de digitale troef van The Open Application Network. Aion wordt gebruikt om de OAN te beveiligen en er toegang toe te krijgen. Als openbare infrastructuur beveiligt en onderhoudt een wereldwijde gemeenschap van individuen, softwarebedrijven en instellingen de activiteiten van The OAN. Deze kritieke functies worden ingeschakeld en gestimuleerd met Aion. Het Open Application Network lost de onbedoelde gevolgen van platformeconomieën op. De OAN is een open source openbare infrastructuur voor het creëren en hosten van Open Apps. Open apps zijn programma’s die gebruikers weer controle geven en die universeel toegankelijk zijn op verschillende platforms. De OAN is gebouwd op open standaarden en is eigendom van iedereen die er gebruik van maakt.

Aion (AION) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Aion is een coin die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor Aion zijn onder andere: Mineable, Marketplace, AI & Big Data, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Aion: https://theoan.com/.

Aion converter

Schuiven naar boven