ᐅ Advanced Internet Blocks (AIB) kopen 2020 ᐊ

Advanced Internet Blocks (AIB) prijs

Wat is Advanced Internet Blocks

Advanced Internet Blocks (AIB) beschrijft zichzelf als een multi-asset block-chain met dubbele waarde die is afgesplitst van Bitcoin en Litecoin met merge-mining ingeschakeld.

Advanced Internet Blocks (AIB) kopen

Advanced Internet Blocks is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Advanced Internet Blocks is een coin die beschikbaar is sinds 2015-4. Belangrijke use cases voor Advanced Internet Blocks zijn onder andere: Mineable, PoW, Scrypt. Meer informatie vind je op de officiële website van Advanced Internet Blocks: http://aib.iobond.com/.

Advanced Internet Blocks converter

Schuiven naar boven