ᐅ Aergo (AERGO) kopen 2020 ᐊ

Aergo (AERGO) prijs

Wat is Aergo

Aergo omschrijft zichzelf als een open-source blockchain-platform voor bedrijven dat is geoptimaliseerd voor hybride implementaties, die bestaan uit zowel geautoriseerde als toestemmingloze blockchain-architecturen. Het bevat ondersteuning voor SQL, wat zorgt voor eenvoudige gegevensverwerking en bekende slimme contractprogrammering voor ontwikkelaars. Het platform is gebouwd en gebruikt door Blocko, het door Samsung gesteunde Zuid-Koreaanse blockchain-technologiebedrijf dat volgens Koreaanse mediabronnen productie-blockchain-oplossingen heeft ingezet voor grootschalige klanten, waaronder Lotte Card, Shinhan Bank, Korea Exchange, Hyundai Motors en meer.

Aergo (AERGO) kopen

Aergo is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Aergo is een token die beschikbaar is sinds 2018-12. Belangrijke use cases voor Aergo zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Aergo: https://www.aergo.io/.

Aergo converter

Schuiven naar boven