ᐅ Aeternity (AE) kopen 2020 ᐊ

📈 Aeternity kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Aeternity (AE) prijs

Wat is Aeternity

Aeternity (AE) is een blockchain-platform dat zich richt op transacties met hoge bandbreedte, puur functionele slimme contracten en gedecentraliseerde orakels. Het werd opgericht in 2017 en probeert inefficiënties in de cryptomarkt te elimineren door de schaalbaarheid van slimme contracten en dApps, sharding en off-chain contractuitvoering te vergroten. De Turing-complete slimme contracten in de Aeternity-keten maken transactie-uitvoering mogelijk zonder derden of tussenpersonen. Aeternity heeft ook staatskanalen om off-chain slimme contractafwikkelingen mogelijk te maken die alleen de blockchain raken als er een meningsverschil in het contract ontstaat, en treedt op als een zelf-arbitrerende crypto-rechtbank. De Aeternity-blockchain is ook gebouwd op state-of-the-art cryptografische datastructuren die aanleiding geven tot robuuste efficiëntie, sterke beveiliging en de eliminatie van “single point of failure” (SPOF) -problemen.

Aeternity (AE) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Aeternity is een coin die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Aeternity zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Privacy. Meer informatie vind je op de officiële website van Aeternity: https://www.aeternity.com/.

Aeternity converter

Schuiven naar boven