ᐅ ABBC Coin (ABBC) kopen 2020 ᐊ

ABBC Coin (ABBC) prijs

Wat is ABBC Coin

ABBC Foundation beschrijft zichzelf als een leverancier van blockchain-oplossingen in de MENA-regio die zich richt op distributie, financiën, winkelen en beveiliging. Het is bedoeld om een platform te bouwen om naadloos digitale activa op te slaan, te beveiligen, te verhandelen en te gebruiken. Het bedrijf heeft operationele teams in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten en Minsk, Wit-Rusland. ABBC heeft zijn eigen digitale asset ontwikkeld, ABBC Coin. Dit project heeft als doel de ‘toekomst van betalingszekerheid’ naar zijn gebruikers te brengen. Met de ontwikkeling van ABBC’s Generation 2 mainnet is de blockchain nu naar verluidt in staat om tot 5.000 transacties per seconde te verwerken. Het implementeerde een Delegated Proof-of-Stake-consensusprotocol dat transacties op hun knooppunten bevestigt.

ABBC Coin (ABBC) kopen

ABBC Coin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

ABBC Coin is een coin die beschikbaar is sinds 2018-10. Belangrijke use cases voor ABBC Coin zijn onder andere: Mineable, DPoS, Platform, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van ABBC Coin: https://abbccoin.com/.

ABBC Coin converter

Schuiven naar boven