RDSA.AS koers (live)

Royal Dutch Shell aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is Royal Dutch Shell?

Shell, RDSA.AS of Royal Dutch Shell is een energie en brandstof bedrijf dat opereert over de gehele wereld. Shell is actief op zoek naar olie, gas en andere brandstoffen. Vervolgens transporteert Shell dit naar verschillende landen om dit in bruikbare brandstof om te zetten. Daarnaast levert het ook grondstoffen voor bepaalde types plastic, schoonmaakmiddelen en meer. Royal Dutch Shell is gestart in 1907 en het hoofdkantoor is in Den Haag.

Shell Koers

Begin 2020 stond de koers rond de 27 Euro. Door de gevolgen van het Coronavirus is de koers echter flink gekeldert. Mensen worden opgedragen thuis te blijven, annuleren vakanties en landen zoals de Verenigde Staten doen al helemaal de grenzen dicht voor Europeanen. Vanzelfsprekend heeft dit een grote impact op de reisbranche maar natuurlijk ook op de vraag naar olie dus ook de koers van Shell wordt hierdoor beinvloed. Is het momenteel aantrekkelijk Shell aandelen te kopen of moet je hier nog even op wachten? Dit lees je in het artikel van LYNX.

Officiële website
Aandelen kopen

Royal Dutch Shell Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden RDSA.AS aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

RDSA.AS calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid Royal Dutch Shell aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

0,00

Koop / verkoop sentiment

RDSA.AS kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.