XLV koers (live)

Health Care Select Sector SPDR aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is XLV?

XLV ETF heet voluit de Health Care Select Sector SPDR ETF. Zoals de naam al zegt gaat belegt het fonds in de zorgverlening in de Verenigde Staten en is hier een van de grootste spelers in. Het fonds probeert zijn investeringen te matchen aan de prijs en opbrengt van de prestaties van verhandelbare handelsinstrumenten binnen de S&P500. Om de zorg sector na te bootsen past het een replicatie strategie toe. Over het algemeen wordt vrijwel alle inleg geinvesteerd in handelsinstrumenten in de index. De categorieen waarin wordt geïnvesteerd zijn zorg technology, levenswetenschappen en instrumenten, biotechnologie, zorgverleners en diensten, zorg instrumenten en goederen.

Officiële website
Aandelen kopen

XLV Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden XLV aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

XLV calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid XLV aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

€ 0,00

Koop / verkoop sentiment

XLV kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.