VTI koers (live)

Vanguard Total Stock Market aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is VTI?

Vanguard Total Stock Market ETF of ook wel VTI ETF genoemd heeft als doel een prestatie benchmark te zijn voor de investeringen van de gehele aandelenmarkt in de Verenigde Staten. Het fonds heeft een aanpak ontworpen om de CRSP US Total Market Index te volgen, welke om en nabij 100% van de investeerbare aandelenmarkt van de V.S. dekt. Hierin worden bedrijven met een kleine, midden en grote marktcapitalisatie in opgenomen, welke verhandeld worden op de New York Stock Exchange (NYSE) en de NASDAQ. De manier van het spiegelen aan de indexen wordt gedaan door "sampling"; dit houdt in dat het ook een breed gediversificeerde collectie van handelsinstrumenten in bezit heeft dat bij elkaar geteld een goede weerspiegeling geeft van de hoofd kenmerken van de index.

Officiële website
Aandelen kopen

VTI Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden VTI aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

VTI calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid VTI aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

0,00

Koop / verkoop sentiment

VTI kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.