TLT koers (live)

iShares 20+ Year Treasury Bond aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is TLT?

TLT staat ook wel bekend als iShares 20+ Year Treasury Bond ETF en is verglijkbaar met de ETF van ProShares genaamd TBT[link]. Bij dit fonds wordt gekeken of ze de prestaties van de index genaamd ICE U.S. Treasury 20+ Jaar obligatie index zo goed mogelijk kunnen weerspiegelen. Doorgaans wordt ten minste 90% van de inleg geïnvesteerd in de obligaties van het onderliggende fonds en minimaal 95% in overheidsobligaties. Het onderliggende fonds kijkt vooral naar de prestaties van publieke obligaties van de Verenigde Staten die nog tenminste 20 jaar te gaan hebben.

Officiële website
Aandelen kopen

TLT Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden TLT aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

TLT calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid TLT aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

€ 0,00

Koop / verkoop sentiment

TLT kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.