ProShares UltraShort 20+ Year Treasury aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

TBT koers (live)

Koers 35.53
24u verschil + 1.75 %

Wat is TBT?

De TBT ETF ofwel de ProShares UltraShort 20+ Years Treasury fonds heeft als doel tweemaal het omgekeerde (*-2) resultaat te behalen van de dagelijkse prestaties van de ICE U.S. Treasury 20+ jaren obligatie index. De daadwerkelijke investeringen worden bepaald door de beleggers van ProShares om de index zo goed mogelijk te weerspiegelen en de prestaties te maximaliseren. Het index bevat onder andere openbaar gepubliceerde Amerikaanse obligaties die nog ten minste 20 jaar goed zijn en meer dan 300 miljoen dollar uit hebben staan. Dit is exclusief de hoeveelheid die de Amerikaanse Centrale Bank in haar portefeuille heeft. Het TBT fonds is niet gediversifieerd.

Officiële website
Aandelen kopen

TBT Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden TBT aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

TBT calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid TBT aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

0,00

Koop / verkoop sentiment

TBT kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.