Invesco QQQ Trust aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

QQQ koers (live)

Koers 171.53
24u verschil -0.43 %

Wat is QQQ?

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Officiële website
Aandelen kopen

QQQ Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden QQQ aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

QQQ calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid QQQ aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

0,00

Koop / verkoop sentiment

QQQ kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.