QQQ koers (live)

Invesco QQQ Trust aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is QQQ?

De PowerShares QQQ (Invesco QQQ Trust) stond voorheen bekend als QQQQ. Dit is een groot en bekend fonds dat de Nasdaq 100 index probeert te tracken. De NASDAQ is samengesteld uit 100 van de grootste Amerikaanse en internationale bedrijven met uitzondering van financiële bedrijven. Het fonds is gebaseerd op marktcapitalisatie van instrumenten en is daardoor gewogen richting waardevolle bedrijven en wordt ook vaak gezien als een weerspiegeling van hoe tech stocks in het algemeen presteren. In tegenstelling tot de index, is de QQQ ETF een verhandelbaar handelsinstrument die beleggers de mogelijkheid biedt om in de NASDAQ te investeren. Het grootste bedrijf binnen dit fonds is Apple (AAPL) en heeft een record marktcapitalisatie. Andere grote spelers zijn Microsoft, Google en Amazon.

Officiële website
Aandelen kopen

QQQ Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden QQQ aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

QQQ calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid QQQ aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

€ 0,00

Koop / verkoop sentiment

QQQ kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.