QID koers (live)

ProShares UltraShort QQQ aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is QID?

QID ETF ofwel ProShares UltraShort QQQ levert een dubbele exposure met omgekeerd effect voor een aangepaste marktcapitalisatie-gewogen index van 100 grote niet-financiële NASDAQ onderdelen. Het fonds investeert in financiele instrumenten waarin de beleggers van ProShares vertrouwen in hebben. Deze werkwijze zouden opbrengsten moeten opleveren in gelijkstemming met het doel van dit fonds. Het index kijkt naar 100 van de grootste Amerikaanse en internationale niet-financi"ele bedrijven die terug te vinden zijn op de NASDAQ gebaseerd op marktkapitalisatie. Het fonds is niet gediversificeerd.

Officiële website
Aandelen kopen

QID Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden QID aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

QID calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid QID aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

€ 0,00

Koop / verkoop sentiment

QID kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.