EDC koers (live)

Direxion Daily MSCI Em Mkts Bull 3X aandelen kopen

Geavanceerde grafiek >>
Vergelijk brokers >>

Wat is EDC?

Dit financiële instrument probeert dagelijks investeringsresultaten te behalen, voor transactiekosten en uitgaven, gebaseerd op 300% van de dagelijkse prestaties van de MSCI Emerging Markets IndexSM. Ten minste tachtig procent van de activa van het fonds wordt geïnvesteerd in instrumenten binnen deze index. Ook kan er geleend worden ten behoeve van de investeerders. Deze investeringen hebben als doel dagelijks een hefboom positie te gebruiken om de prestaties binnen de index te verbeteren. De index heeft een zwevende en aangepaste marktcapitalisatie met een gewogen index gemaakt om de prestaties van grote en middelgrote handelsinstrumenten te weerspiegelen over 24 opkomende markten van landen. Het fonds is niet gediversificeerd.

Officiële website
Aandelen kopen

EDC Brokers

Onderstaande handelsplatformen bieden EDC aan.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker Voordelen Comissie
Plus500
CFD service
Meer info >>
  • Shorten (inzetten op een daling)
  • Lage fees
  • Nederlandstalig
  • iOS & Android app
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Geen

Wat zijn CFD's?

Geavanceerd

EDC calculator

Bereken eenvoudig hoeveel uw portefeuille waard is of hoeveel een bepaald aantal aandelen waard is door de hoeveelheid EDC aandelen in te vullen in onderstaande calculator.

Aantal aandelen

Totale waarde:

€ 0,00

Koop / verkoop sentiment

EDC kopen of verkopen? Bekijk hier het senitment van beleggers.